The Retreat

Annelie, som bott och verkat här på Lanta i 7 år, lär ut ashtanga yoga och meditation i sin sala på The Retreat. Jag har genom åren gått på henes yoga så ofta jag kunnat.

Annelie slår knut på sig själv.

Så här ser våran gata ut kl 04.48 vid fullmåne. Varför jag är uppe så tidigt? Jo, denna veckan är jag med på ett ”Yoga- och meditationsretreat”, innebärande att dagarna är fyllda med just yoga och meditation. Första meditationspasset är kl 05.00.

Jag går på stranden till the Retreat. Kolsvart, så ficklampa måste användas.

Annelie väntar i salan

På väg tillbaka hem för frukost lite efter kl 6.

Annelie igen. Så här stark och smidig är man ju – inte.

Namaste

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>