Sista dagen på jobbet

Vi har bestämt oss för att flytta tillbaka till Sverige till sommaren (vid det laget har vi bott här på heltid i nästan två år) och eftersom vi vill ha tid att resa runt lite i Thailand samt att ta det lugnt och njuta av Lanta innan dess, så sa jag upp mig från jobbet på Malee Seaview för en tid sedan och slutar idag. Det har varit en rolig tid med många nya trevliga bekantskaper, både villaägare, övrig personal och affärsbekanta som jag kommer att sakna, speciellt Yah. Även om vi kommer att fortsätta träffas då och då, så blir det inte samma sak som att träffas dagligen. Vi har haft mycket roligt tillsammans på kontoret hon och jag.

0002

Det här glada gänget har också förgyllt min tid på jobbet:

0001

2 reaktion på “Sista dagen på jobbet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>