Konsten att fotografera en valp

NattÍ heter den mycket sympatiske förmannen på företaget (inte som i natti-natti, utan med betoning på i:et), och han har en liten hundvalp som ibland får följa med honom på jobbet. Det händer då att den kommer in och hälsar på oss på kontoret. Tänkte jag skulle ta ett foto på denna gulliga varelse, men det är inte det lättaste. Valpars mest utmärkande drag är ju inte att de är stilla, precis…

”Naj, naj – vill ICKE!”

”Wiiiiii…”

”Bläää…”

”Kolla, en katt!!”

”Åååh, okej då! Men skynda på…”

”Nej, nu skiter jag i de här. Voff!”

GLAD MIDSOMMAR på er!                                                                                           Här firas det inte över huvud taget, utan det är vanlig arbetsdag imorgon. Upp i ottan och slita… Ska tänka på er när ni äter god sill och nypotatis, mmmm. Och jordgubbar, mmm…

2 reaktion på “Konsten att fotografera en valp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>