Snattare

Långfingrade individer finns även här…

Var på Lanta Mart för att proviantera. Hade hört ryktesvägen att de fyllt på hyllorna med nya fräscha varor (har varit väldigt lågsäsongs-tomt på hyllorna ett tag nu). Nu fanns t.o.m WASA KNÄCKEBRÖD! Vardagsmat i Sverige men lyx här.

Dyrt? Jaaa.                                                                                                                       Värt pengarna? Varendaste illbahting.

Köpte även gott bryggkaffe (så du behöver inte ta med Zoegas från Sverige, Göran. Nu finns det gott om Bon Café All Day´s) och vanligt mjukt bröd.

På vägen hem stannade jag till vid grönsakshandlaren. Parkerade på ”djungel-sidan” av vägen, lät kassen från Lanta Mart hänga kvar som vi alltid gör och gick över gatan till handlaren.

När jag kom ut igen såg jag att en äldre dam stod vid min mc, som om hon vaktade den. När jag kom fram pekade hon på den numera delvis upprivna kassen och sa ”ling…ling” och pekade sedan in bland träden. Hon visade med händerna hur hon schasat iväg förövaren. Vi småskrattade båda två och jag tackade henne för hjälpen.

Mat-tjuven hade endast hunnit ta en liten bit av brödet

Ling (även denna med ”tjuvgods” i handen)

Nu sprider sig kaffedoften i huset, så nu ska jag ta en kopp tillsammans med en knäckemacka. Så himla gott det ska bli…

Ha en go´ lördag på er.

2 reaktion på “Snattare

  1. Små saker att njuta av uppskattas väl aldrig så mycket som när det inte finns att få tag i så ofta:-) Njut av kaffet o knäcket. Kram Eva

  2. Hej Lena
    Grattis på födelsedagen. Hoppas vi inte tagit fel på dag. I varje fall vore det kul om du kunde hitta ingridienser till en tårta (från oss) på Lanta Mart. I varje fall ska vi tänka på dig och tårtan.
    Kram
    Iva & Tommy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>