I’m the boss!

Japp! Fr o m idag står det ”General Manager” i mitt anställningskontrakt. Min företrädare flyttar till Bangkok av familjeskäl och ägarna ville gärna ha mig som efterträdare. Ska bli spännande och utmanande att ta totalansvaret för företaget med 10 anställda varav 9 är thai. Till min hjälp har jag svensk kille, Niclas, som kommer att jobba som teknisk chef och naturligtvis min högra hand Yah. Ser fram emot en tuff men kul högsäsong när området kommer att vara fullbelagt med antingen villaägarna själva eller deras hyresgäster.

3 reaktion på “I’m the boss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>